Gezondheidscentrum Korte Akkeren

We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur

Wat doen wij?

Goede zorg is er voor iedereen!

Dat is het motto van Gezondheidscentrum Korte Akkeren. In ons centrum zitten veel zorgpraktijken onder hetzelfde dak. Dat is wel zo makkelijk: je krijgt snel de zorg die je op dat moment nodig hebt. De huisarts stuurt je bijvoorbeeld door om bloed te prikken. De medisch pedicure of podotherapeut helpt je van je voetklachten af. En heb je slaapproblemen of pijn in je schouder? Ook dan kun je in ons gezondheidscentrum terecht.

Ons doel is om jou betere zorg te geven

Verschillende zorgaanbieders zitten bij ons op 1 plek. Daardoor werken we sneller en beter samen. En krijg jij extra zorg en hulp wanneer je dat nodig hebt. Dat betekent ook dat je voor sommige soorten zorg niet meer naar het ziekenhuis hoeft. Bloedprikken of naar je wond laten kijken kan ook bij ons. Dat maakt zorg toegankelijk voor iedereen.

We werken samen in de wijk Korte Akkeren

Dat doen we met verschillende partners die goede zorg voor inwoners ook heel belangrijk vinden. Zo werken we samen met het Sociaal Team. Daar kun je terecht met vragen over opvoeden, geld, werk of relaties. Lees hier meer over wat het Sociaal Team doet.