Lettergrootte:

Sociaal Team 0-100+

     

Het Sociaal Team 0-100+ is een samenwerking tussen het CJG/Sociaal Team Jeugd en het Sociaal Team Volwassenen. Alle inwoners van 0-100+ kunnen dagelijks tijdens de inloopspreekuren terecht met vragen over opvoeden, opgroeien en jeugdhulp. Ook op andere gebieden, bijvoorbeeld je inkomsten en uitgaven, dagbesteding, werk, wonen, gezondheid, (mantel)zorg of je relatie kan het Sociaal Team je ondersteunen. In februari 2017 zijn het CJG/Sociaal Team Jeugd en Sociaal Team Volwassenen verhuisd naar het nieuwe Ontmoetingscentrum de Walvis, vlakbij het gezondheidscentrum. Lees verder »

Daar organiseren ze hun dagelijkse inloopspreekuren en je kunt er ook terecht voor andere activiteiten die door het Sociaal Team georganiseerd worden. Iedere maandagochtend kun je bijvoorbeeld van 09.00 - 11.15 uur op de koffie komen om andere ouders te ontmoeten. Ook is er iedere donderdagochtend van 9.30 - 11.30 uur de Papierwinkel, waar je terecht kunt met al je vragen over geld, regelingen of schulden en hulp kunt krijgen bij het ordenen van je administratie.

Er worden regelmatig themabijeenkomsten en cursussen georganiseerd voor kinderen, jongeren en volwassenen. Kijk voor het actuele aanbod op www.cjggouda.nl/agenda en op www.sociaalteamgouda.nl/evenementen. Met de partners in het gezondheidscentrum wordt uiteraard nog steeds samengewerkt, met name met de huisartsen en de jeugdgezondheidszorg. 

Samenwerking binnen het gezondheidscentrum

Huisartsen Wijkverpleegkundige Thuiszorg Vierstroom 

Consultatiebureau

Samenwerking met andere organisaties

De Brede School

 

 

Contactinformatie

Locatie: De Walvis, Ontmoetingscentrum West, Walvisstraat 1, 2802 SB Gouda

Telefoonnummer Jeugd: 088-2542384

Telefoonnummer Volwassenen: 088-9004321

Websites:

Inloopspreekuren 0-100+: Maandag, woensdag en vrijdag van 9.00-12.00 uur. Dinsdag en donderdag van 13.00 -16.00 uur

Papierwinkel: Donderdag van 09.30 - 11.30 uur

Apotheek Grendel B.V.Cool Kids KinderfysiotherapieDiëtisten GoudenhartFysiotherapie OranjestaeteGGD Hollands MiddenGroene Hart ZiekenhuisHealthy Feet GoudaHuisartsenpraktijk Korte AkkerenLogopediepraktijk Korte AkkerenOefentherapie Cesar GoudaRondOm PodotherapeutenSociaal Team 0-100+Sportfysiotherapeut Eric HeesenTandheelkundig Centrum Korte AkkerenTotal CareVierstroom Zorg ThuisWijkverpleegkundige Carla JochemsZorgBrug